Recreatie

De Baai van de Somme biedt u een grote variëteit aan van parken, natuurlijke sites en musea. Het is een ongerepte streek met duinen, moerassen en weiden. Een perfecte regio voor vele soorten recreatie.

Wandelen door de natuur en geschiedenis

Wij bieden u een grote hoeveelheid aan, van in kaart gebrachte wandelingen en dit in het Nederlands en het Frans. Deze kaarten, die wij u gratis ter beschikking stellen, leiden u door de pracht van deze streek.

Pétanque

Op het domein heeft u een privé pétanque veld en de benodigde uitrusting, die u kan gebruiken tot 22.00 uur.

Bois de Cise

Een grote hoeveelheid "Art Nouveau" huizen zijn in dit bos, dicht tegen de zee, gebouwd. Het is uw tijd zeker waard om gewoon door dit bos te wandelen om de huizen te bewonderen of om te genieten van de harmonie tussen het bos en de zee.

Kliffen

Er zijn in de buurt veel prachtige stranden waarvandaan u de hoge, witte kliffen kan bewonderen. Voor uw gemak hebben we een lijstje gemaakt van onze favoriete locaties:

  • Bois de Cise

  • Ault

  • Mers-les-Bains

Golfdomein de Saint Saens

Dit golfterrein, met zijn vele heuvels en prachtige natuur, biedt u de perfecte kans om uw spel te verbeteren of om gewoon te genieten en relaxen tijdens een rustig spelletje golf.

Le Hourdel

Dit maritiem gebied geeft u de exceptionele kans om zeehonden van dichtbij te bewonderen. Dit kan u best doen in de koude maanden van het jaar.

De baai oversteken

Een gegidste wandeling, waarbij u de baai oversteekt, is een zeer interessante en verfrissende manier om uw dag te spenderen. Krijg informatie over het leven in de baai en geniet van de prachtige zichten.

en vele meer.

De Marquenterre

Dit ornithologisch park is de pleisterplaats voor meer dan 350 vogelsoorten en strekt zich uit over 3000 hectaren. De 6km aan wandelpaden, observatieposten en basis met museum bieden u een unieke opportuniteit om zeldzame vogelsoorten te zien en er iets meer over te weten te komen.

De Hortillonnages

Deze stadstuinen in Amiens kan u enkel bezoeken met platte boten, die door de vele kleine kanalen varen. Geniet van uw tijd in deze bootjes terwijl de gids u vertelt over het ontstaan van dit moeras. Bewonder de vele prachtige tuinen langsheen uw route. Een ideale uitstap om te  combineren met een bezoek aan het historische centrum van Amiens.

2, Rue de Gamaches

80220 Maisnières, France

0033 3 22 30 22 26

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey TripAdvisor Icon